Нове

«Таких смачних кабачків Ви ще не куштували»: приголомшливий смак, а готуються просто

Простий та смачний рецепт кабачків, який подобається всім! Для приготування потрібно мінімум продуктів і мінімум часу, а смак просто приголомшливий! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1-2 штуки
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком
  • Часник – 7 зубчиків
  • Петрушка
  • Оливкова олія

Приготування:

Кабачки нарізаємо кружальцями, завтовшки 1,5 сантиметра. Солимо з обох боків і даємо постояти 30 хвилин.

Часник дрібно нарізаємо та перекладаємо в маленьку миску. Додаємо дрібно нарізану петрушку та все придавлюємо.

Викладаємо кабачки на паперові рушники зверху накриваємо паперовим рушником, притискаємо (щоб увібралася волога). Посипаємо перцем.

Розігріваємо сковороду, вливаємо оливкову олію та викладаємо кабачки.

Обсмажуємо із двох сторін до золотистого кольору. Перекладаємо на паперові рушники.

Ставимо мінімальний вогонь і викладаємо суміш із часнику та петрушки. Підливаємо оливкову олію, перемішуємо, смажимо 20-30 секунд.

Змащуємо кабачки.

Смачного!

Нове

Популярне