І жодної піци не треба! Неймовірно смачні, незвичайні та соковиті баклажани. Готувати швидко, просто з недорогих інгредієнтів. Від щирого серця рекомендую цей рецепт – Вам точно сподобається! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Баклажан – 1 штука
- Оливкова олія
- Сіль та чорний перець – на свій смак
- Томатна паста
- Шинка
- Сир (у мене моцарела)
- Помідори
- Оливки
Приготування:
Баклажанчик ріжемо тонкими скибочками і перекладаємо їх на лист, заздалегідь застелений папером для випічки.
Змащуємо скибочки баклажанів оливковою олією, посипаємо сіллю та чорним перцем. Робимо в такий спосіб з обох боків. Тримаємо у розігрітій до двохсот градусів духовці – близько п’ятнадцяти хвилин.
Готові баклажани добре змащуємо томатною пастою. Викладаємо шматочки шинки, посипаємо сиром (у мене сир Моцарела).
Викладаємо помідор нарізаний на кружечки, оливки нарізані кільцями і відправляємо в розігріту до вісімдесяти градусів духовку – на десять хвилин.
Смачного!