Нове

«Таких смачних баклажанів ви точно ще не куштували»: краще за будь-яку піцу (швидко, просто і недорого)

І жодної піци не треба! Неймовірно смачні, незвичайні та соковиті баклажани. Готувати швидко, просто з недорогих інгредієнтів. Від щирого серця рекомендую цей рецепт – Вам точно сподобається! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 штука
  • Оливкова олія
  • Сіль та чорний перець – на свій смак
  • Томатна паста
  • Шинка
  • Сир (у мене моцарела)
  • Помідори
  • Оливки

Приготування:

Баклажанчик ріжемо тонкими скибочками і перекладаємо їх на лист, заздалегідь застелений папером для випічки.

Змащуємо скибочки баклажанів оливковою олією, посипаємо сіллю та чорним перцем. Робимо в такий спосіб з обох боків. Тримаємо у розігрітій до двохсот градусів духовці – близько п’ятнадцяти хвилин.

Готові баклажани добре змащуємо томатною пастою. Викладаємо шматочки шинки, посипаємо сиром (у мене сир Моцарела).

Викладаємо помідор нарізаний на кружечки, оливки нарізані кільцями і відправляємо в розігріту до вісімдесяти градусів духовку – на десять хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне