Класне поєднання інгредієнтів і з упевненістю можу сказати, що салат сподобається всім і кожному.
Інгредієнти:
- Запечений буряк – 2 шт
- Полуниця – 8 шт
- Лимон – 1 часточка
- Сир моцарела – 150 г
- Насіння соняшника
- Сіль-перець – за смаком
- Зелень
- Рослинна олія
Приготування:
Очищений запечений буряк нарізаємо шматочками, полуницю ріжемо на 4 частини і відправляємо в миску. Додаємо шматочки моцарели та насіння соняшника. У піалу наливаємо олію, солимо-перчимо і видавлюємо з дольки лимона сік. Перемішуємо і рясно поливаємо салат. Перед подачею прикрашаємо салат зеленню, але краще листочками базиліка. Все перемішуємо та насолоджуємося смаком.