Ароматний, смачний і ніжний немов тане у роті! Мій улюблений рецепт – готується просто, швидко і без проблем.
Інгредієнти:
Крем
Приготування:
У борошно додаємо цукор, сіль, цедру лимона і змішуємо. Додаємо яйце, вершкове масло та змішуємо руками. Викладаємо тісто у форму 24 см і вирівнюємо, роблячи борти. Ставимо в холодильник.
У каструлю наливаємо молоко та розігріваємо. У миску вливаємо жовтки, цукровий пісок та ванільний цукор додаємо кукурудзяний крохмаль і змішуємо.
Вливаємо трохи гарячого молока, змішуємо та виливаємо суміш у каструлю з молоком.
Варимо на слабкому вогні помішуючи. Виливаємо крем у чисту миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо.
У сковороду кладемо вершкове масло, цукор і готуємо помішуючи. Додаємо корицю та змішуємо.
Кладемо яблуко, нарізане часточками і варимо 5 хв. Викладаємо яблука на дно форми.
Заливаємо кремом і трохи загинаємо борти. Випікаємо 45-50 хв, при 170 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…