Нове

Такого смачного торта Ви ще не куштували: ніжний, немов тане в роті, простий рецепт доступний кожному

Ароматний, смачний і ніжний немов тане у роті! Мій улюблений рецепт – готується просто, швидко і без проблем.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г
  • Цукор – 100 г
  • Сіль – щіпка
  • Цедра одного лимона
  • Яйце – 1 штука
  • Вершкове масло – 200 г

Крем

  • Жовтки – 4 штуки
  • Цукор – 130 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 100 г
  • Ванільний цукор – 8 г
  • Молоко – 1 літр
  • Яблука (великі) – 2 штуки
  • Вершкове масло – 40 г
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Кориця – 0,5 чайної ложки

Приготування:

У борошно додаємо цукор, сіль, цедру лимона і змішуємо. Додаємо яйце, вершкове масло та змішуємо руками. Викладаємо тісто у форму 24 см і вирівнюємо, роблячи борти. Ставимо в холодильник.

У каструлю наливаємо молоко та розігріваємо. У миску вливаємо жовтки, цукровий пісок та ванільний цукор додаємо кукурудзяний крохмаль і змішуємо.

Вливаємо трохи гарячого молока, змішуємо та виливаємо суміш у каструлю з молоком.

Варимо на слабкому вогні помішуючи. Виливаємо крем у чисту миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо.

У сковороду кладемо вершкове масло, цукор і готуємо помішуючи. Додаємо корицю та змішуємо.

Кладемо яблуко, нарізане часточками і варимо 5 хв. Викладаємо яблука на дно форми.

Заливаємо кремом і трохи загинаємо борти. Випікаємо 45-50 хв, при 170 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне