Ніколи раніше не пробувала сама робити сирні кульки, виявляється дуже просто і дуже смачно.
Сирні кульки. Особливо оцінять любителі сиру, подавати краще одразу гарячими, коли сир ще тягнеться. Рецепт настільки простий, що готувати можна щодня.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо 3 яйця та відокремлюємо білки, жовтки нам не знадобляться. У чашу міксера вливаємо білки, додаємо щіпку солі, збиваємо до стійких піків. За часом займає 4-5 хвилин.
Цим часом натремо на дрібній тертці сир, будь-який, який Вам більше подобається.
Відміряємо борошно 3 ст.л за вагою 90 г, просіюємо, розпушувач я не додаю. Відправляємо до збитих білків тертий сир і борошно, замішуємо тісто, воно не повинно бути сильно густим, і в той же час не рідким.
Беремо приблизно по 1 ч.л тіста і катаємо кульки. Найкраще робити це вологими руками. Кульки обвалюємо в борошні.
Смажимо в сотейнику у достатній кількості олії, щоб кульки плавали. Опускаємо кульки шумівкою, невеликими порціями в розігріту олію та смажимо до золотистого кольору.
Готові кульки кладемо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подаємо з будь-яким соусом, дуже смачно зі сметанно-чесниковим. З сиром можна експериментувати, щоразу новий смак!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…