Сьогодні пропоную вам повторити рецепт цих простих у приготуванні, але дуже смачних рулетиків із лаваша. Продукти для їх виготовлення будемо використовувати найдоступніші.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку приготуємо начинку. Для цього дрібно нашаткуємо капусту. Наріжемо цибулю. Натремо моркву.
Тепер на розпечену сковороду з невеликою кількістю олії викладаємо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості. Потім викладаємо моркву та обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
Далі викладаємо в сковороду 1/2 частини капусти і перемішуємо. Потім викладаємо капусту, що залишилася, і ще раз добре перемішуємо продукти.
Додаємо сіль, чорний перець та паприку. Перемішуємо. І накриваємо кришкою, тушкуємо до напівготовності.
Тепер додаємо томатний соус до овочів та ще раз добре перемішуємо продукти. Тушкуємо до готовності.
Листи лаваша заздалегідь нарізаємо на прямокутники. Даємо начинці охолонути до теплого стану і викладаємо на лаваш. Потім лаваш згортаємо у щільні рулетики.
Перекладаємо рулетики у форму, змащуємо їх яйцем і присипаємо кунжутом. Зверніть увагу, щоб рулетики були на деякій відстані один від одного, щоб після запікання їх можна було легко роз’єднати. Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 190 ° близько 15-18 хвилин в режимі верх-низ.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…