Сьогодні пропоную вам повторити рецепт цих простих у приготуванні, але дуже смачних рулетиків із лаваша. Продукти для їх виготовлення будемо використовувати найдоступніші.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку приготуємо начинку. Для цього дрібно нашаткуємо капусту. Наріжемо цибулю. Натремо моркву.
Тепер на розпечену сковороду з невеликою кількістю олії викладаємо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості. Потім викладаємо моркву та обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
Далі викладаємо в сковороду 1/2 частини капусти і перемішуємо. Потім викладаємо капусту, що залишилася, і ще раз добре перемішуємо продукти.
Додаємо сіль, чорний перець та паприку. Перемішуємо. І накриваємо кришкою, тушкуємо до напівготовності.
Тепер додаємо томатний соус до овочів та ще раз добре перемішуємо продукти. Тушкуємо до готовності.
Листи лаваша заздалегідь нарізаємо на прямокутники. Даємо начинці охолонути до теплого стану і викладаємо на лаваш. Потім лаваш згортаємо у щільні рулетики.
Перекладаємо рулетики у форму, змащуємо їх яйцем і присипаємо кунжутом. Зверніть увагу, щоб рулетики були на деякій відстані один від одного, щоб після запікання їх можна було легко роз’єднати. Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 190 ° близько 15-18 хвилин в режимі верх-низ.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…