Готую найніжніші та максимально соковиті “білі” котлети! Рецепт простий, не клопітний, а результат чудовий!
Чому білі? Тому що в розрізі вони білі, як сніг!) Люблю цей рецепт за швидкість і простоту, на все приготування йде не більше пів години. Котлети виходять супер соковиті, м’які та ніжні. Рецепт давно у моїй скарбничці і я частенько готую їх для своєї родини.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо філе курячого стегна, нарізаємо на шматочки та перекладаємо у чашу блендера.
Туди ж відправляємо цибулю, часник і перемелюємо до однорідної консистенції.
Якщо немає блендера, можна скористатися і м’ясорубкою, використовуючи найдрібнішу нарізку.
До отриманого фаршу додаємо крохмаль, розведений у вершках, вбиваємо яйце, солимо, перчимо, всипаємо солодку паприку і ретельно перемішуємо, щоб маса стала однорідною.
Мокрими руками формуємо котлети і відразу ж відправляємо їх на сковороду з невеликою кількістю олії.
Сковороду відразу накриваємо кришкою, смажимо 5 хвилин, потім прибираємо кришку, котлети перевертаємо і готуємо вже без кришки ще 6-7 хвилин.
Котлети виходять рум’яні та дуже апетитні зовні, а всередині вони максимально ніжні, соковиті та повітряні!
Найпростіший рецепт, на який справді піде не більше пів години! Саме за рахунок блендера котлети виходять повітряні та дуже м’які, при цьому свою форму вони тримають чудово. Приготуйте і спробуйте рецепт простий, а результат чудовий!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…