Сьогодні з Вами готуватимемо смачну закуску з кабачків, а саме ніжний кабачковий торт. Такий торт скуштувати треба всім! А приготуємо ми його буквально за 25 хвилин на сковороді, ну дуже швидко та просто!
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування:
Кабачок натремо на великій тертці. Додамо до нього яйця, сіль та перець.
Ставимо на вогонь сковороду. І додаємо борошно до інших продуктів. Добре перемішуємо лопаткою. Тісто готове. Можна одразу смажити. Ділимо тісто на 4 частини.
У сковороду додаємо достатню кількість олії. Викладаємо тісто, розрівнюємо його. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з двох боків під кришкою.
Готовим млинцям даємо охолонути до кімнатної температури.
А поки що приготуємо все для начинки. Слабосолону червону рибу наріжемо на дрібні кубики. Можна взяти одразу нарізку з риби. Зелень кропу подрібнити і з’єднати з вершково-сирним сиром.
Збираємо торт. Кожен шар промазуємо сиром із зеленню і додаємо шматочки риби.
Готовий закусочний торт зверху присипаємо зеленню. Для стабілізації його, звичайно, потрібно прибрати в холодильник на 4 години. Але можна подавати до столу і одразу, виходить дуже смачно.
В ідеалі прибрати в холодильник на 4 години для стабілізації. Але можна їсти й одразу.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…