Сьогодні з Вами готуватимемо смачну закуску з кабачків, а саме ніжний кабачковий торт. Такий торт скуштувати треба всім! А приготуємо ми його буквально за 25 хвилин на сковороді, ну дуже швидко та просто!
Інгредієнти:
Для млинців:
- Кабачки 400 г
- Борошно 100 г
- Яйця 2 шт С1
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Рослинна олія для смаження
Для начинки:
- Вершкий-сир 180 г
- Слабосолона форель 150 г
- Сіль за смаком
- Кріп 3 гілочки
Приготування:
Кабачок натремо на великій тертці. Додамо до нього яйця, сіль та перець.
Ставимо на вогонь сковороду. І додаємо борошно до інших продуктів. Добре перемішуємо лопаткою. Тісто готове. Можна одразу смажити. Ділимо тісто на 4 частини.
У сковороду додаємо достатню кількість олії. Викладаємо тісто, розрівнюємо його. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з двох боків під кришкою.
Готовим млинцям даємо охолонути до кімнатної температури.
А поки що приготуємо все для начинки. Слабосолону червону рибу наріжемо на дрібні кубики. Можна взяти одразу нарізку з риби. Зелень кропу подрібнити і з’єднати з вершково-сирним сиром.
Збираємо торт. Кожен шар промазуємо сиром із зеленню і додаємо шматочки риби.
Готовий закусочний торт зверху присипаємо зеленню. Для стабілізації його, звичайно, потрібно прибрати в холодильник на 4 години. Але можна подавати до столу і одразу, виходить дуже смачно.
В ідеалі прибрати в холодильник на 4 години для стабілізації. Але можна їсти й одразу.