Нове

“Такі кабачки у нас з’їдаються без залишку”: ніжний кабачковий торт з фореллю

Сьогодні з Вами готуватимемо смачну закуску з кабачків, а саме ніжний кабачковий торт. Такий торт скуштувати треба всім! А приготуємо ми його буквально за 25 хвилин на сковороді, ну дуже швидко та просто!

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Кабачки 400 г
  • Борошно 100 г
  • Яйця 2 шт С1
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Для начинки:

  • Вершкий-сир 180 г
  • Слабосолона форель 150 г
  • Сіль за смаком
  • Кріп 3 гілочки

Приготування:

Кабачок натремо на великій тертці. Додамо до нього яйця, сіль та перець.

Ставимо на вогонь сковороду. І додаємо борошно до інших продуктів. Добре перемішуємо лопаткою. Тісто готове. Можна одразу смажити. Ділимо тісто на 4 частини.

У сковороду додаємо достатню кількість олії. Викладаємо тісто, розрівнюємо його. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з двох боків під кришкою.

Готовим млинцям даємо охолонути до кімнатної температури.

А поки що приготуємо все для начинки. Слабосолону червону рибу наріжемо на дрібні кубики. Можна взяти одразу нарізку з риби. Зелень кропу подрібнити і з’єднати з вершково-сирним сиром.

Збираємо торт. Кожен шар промазуємо сиром із зеленню і додаємо шматочки риби.

Готовий закусочний торт зверху присипаємо зеленню. Для стабілізації його, звичайно, потрібно прибрати в холодильник на 4 години. Але можна подавати до столу і одразу, виходить дуже смачно.

В ідеалі прибрати в холодильник на 4 години для стабілізації. Але можна їсти й одразу.

Нове

Популярне