Особливо швидко з’їдаються на моєму святковому столі закуски з оселедця. Без них взагалі нікуди.
Готувати її дуже просто із простих і цілком доступних продуктів.
Приготування:
Беру маринованих корнішонів – 100 грамів і нарізаю тонкою соломкою. Далі нарізаю соломкою яйце варене – 2-3 штуки.
Беру готове філе солоного оселедця – 150-200 грам і також нарізаю тонкою соломкою.
Цибулю ріпчасту беру за смаком і дрібно нарізаю.
Все викладаю в зручну чашку, додаю перець чорний мелений на смак. Дрібно нарізаю на смак зелень кропу і додаю майонез -3 столові ложки.
Все добре перемішую і подаю на святковий стіл.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…