Нове

Така закуска з оселедця з’їдається швидше, ніж готується: неймовірно смачна на всі святкові застілля

Особливо швидко з’їдаються на моєму святковому столі закуски з оселедця. Без них взагалі нікуди.

Готувати її дуже просто із простих і цілком доступних продуктів.

Приготування:

Беру маринованих корнішонів – 100 грамів і нарізаю тонкою соломкою. Далі нарізаю соломкою яйце варене – 2-3 штуки.

Беру готове філе солоного оселедця – 150-200 грам і також нарізаю тонкою соломкою.

Цибулю ріпчасту беру за смаком і дрібно нарізаю.

Все викладаю в зручну чашку, додаю перець чорний мелений на смак. Дрібно нарізаю на смак зелень кропу і додаю майонез -3 столові ложки.

Все добре перемішую і подаю на святковий стіл.

Нове

Популярне