Мінімум продуктів – максимум смаку!
Інгредієнти:
Приготування:
Стегна індички нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо на сковороду з олією. Додаємо сіль, перець та обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо додаємо до м’яса, перемішуємо.
Моркву нарізаємо кружальцями і відправляємо в сковороду, перемішуємо, обсмажуємо до готовності та знімаємо з плити.
Чисту сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію і викладаємо нарізану кубиками картоплю.
Обсмажуємо до золотистої скоринки і перекладаємо до сковороди до м’яса.
Нарізані гриби обсмажуємо на соняшниковій олії та перекладаємо до картоплі з м’ясом.
Ставимо на вогонь, викладаємо сметану, наливаємо воду, солимо і розмішуємо.
Посипаємо чорним перцем, накриваємо кришкою та готуємо 20 хвилин.
При подачі посипаємо подрібненим кропом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…