Мінімум продуктів – максимум смаку!
Інгредієнти:
Приготування:
Стегна індички нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо на сковороду з олією. Додаємо сіль, перець та обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо додаємо до м’яса, перемішуємо.
Моркву нарізаємо кружальцями і відправляємо в сковороду, перемішуємо, обсмажуємо до готовності та знімаємо з плити.
Чисту сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію і викладаємо нарізану кубиками картоплю.
Обсмажуємо до золотистої скоринки і перекладаємо до сковороди до м’яса.
Нарізані гриби обсмажуємо на соняшниковій олії та перекладаємо до картоплі з м’ясом.
Ставимо на вогонь, викладаємо сметану, наливаємо воду, солимо і розмішуємо.
Посипаємо чорним перцем, накриваємо кришкою та готуємо 20 хвилин.
При подачі посипаємо подрібненим кропом.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…