Рецепти

Так смачно, що хочеться готувати знову і знову: картопля з грибами та індичкою у вершковому соусі

Мінімум продуктів – максимум смаку!

Інгредієнти:

  • Індиче стегно – 500 г
  • Сіль та перець – за смаком
  • Цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Картопля – 500 г
  • Гриби – 200 г
  • Сметана – 200 г
  • Вода – 600 г
  • Кріп – пучок

Приготування:

Стегна індички нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо на сковороду з олією. Додаємо сіль, перець та обсмажуємо.

Цибулю дрібно нарізаємо додаємо до м’яса, перемішуємо.

Моркву нарізаємо кружальцями і відправляємо в сковороду, перемішуємо, обсмажуємо до готовності та знімаємо з плити.

Чисту сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію і викладаємо нарізану кубиками картоплю.

Обсмажуємо до золотистої скоринки і перекладаємо до сковороди до м’яса.

Нарізані гриби обсмажуємо на соняшниковій олії та перекладаємо до картоплі з м’ясом.

Ставимо на вогонь, викладаємо сметану, наливаємо воду, солимо і розмішуємо.

Посипаємо чорним перцем, накриваємо кришкою та готуємо 20 хвилин.

При подачі посипаємо подрібненим кропом.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…