М’які, ароматні, ніжні та дуже смачні рогалики з яблучною начинкою! Готуються вони дуже просто, швидко, з недорогих та мінімальних продуктів. Обов’язково спробуйте – це найкращий рецепт рогаликів.
Інгредієнти:
Начинка
Тісто
Приготування:
З яблук зчищаємо шкірку та нарізаємо. Тремо шматочки яблук на великій тертці.
Перекладаємо терті яблука на сковороду. Посипаємо цукром, корицею та відправляємо на плиту.
Виливаємо лимонний сік та розмішуємо. Додаємо мед та розмішуємо.
Перекладаємо в тарілку та остуджуємо.
У чисту чашку вбиваємо яйце, всипаємо цукор, ваніль, сіль і розмішуємо.
Наливаємо розтоплене вершкове масло і розмішуємо. Додаємо класичного йогурту та розмішуємо.
Просіюємо борошно, висипаємо розпушувач і розмішуємо.
Розділяємо тісто на дві частини. Розкочуємо і розрізаємо на трикутнички.
Розкладаємо начинку та надрізаємо. Загортаємо, починаючи з начинки.
Перекладаємо на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 25 хвилин.
Обсипаємо рогалики цукровою пудрою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…