Сьогодні хочу запропонувати Вам розкішний рецепт грибочків на сковороді. Готуються дуже просто, швидко і без зайвих проблем. Виходять ароматні та дуже-дуже смачні! Дуже рекомендую всім скуштувати!
Інгредієнти:
Приготування:
Не великі печериці нарізаємо навпіл і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Злегка обсмажуємо та викладаємо шматочок вершкового масла, розмішуємо.
Цибулю нарізаємо чверть кільцями. Обсмажуємо грибочки до золотистості та викладаємо нарізану цибулю, смажимо до м’якості.
Часник дрібно нарізаємо та відправляємо у сковороду. Додаємо сіль, чорний мелений перець та перемішуємо.
Наливаємо яблучного оцту, розмішуємо. Посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо на стіл.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…