Сирники не обов’язково смажити: я готую без олії в духовці, та ще з кремовою начинкою та абрикосами. На мій погляд, ідеальний літній сніданок!
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Сир у мене зернистий тому пробила його блендером. Найкраще взяти сухий сир або віджати через марлю. Потім додамо цукор, сіль, мак, ванілін, перемішаємо.
Потім вбиваємо яйце, перемішуємо.
Всипаємо борошно, але не все відразу, тому що сир у всіх різної вологості і борошна може піти різна кількість, головне не кладіть багато, тому що сирники вийдуть сильно борошняними, та й по смаку будуть уже не сирниками. Маса повинна вийти дуже липкою, але густою.
Робочу поверхню присипаємо борошном викладаємо масу і формуємо джгут, який потрібно розділити на 16 шматочків. Намагайтеся не втручати багато борошна в сирну масу.
З кожного шматочка спочатку потрібно зробити заготовки у формі шайб і розкласти на деку на відстані один від одного.
У заготовках потрібно зробити поглиблення, як у ватрушках, пальцями чи склянкою.
Поглиблення заповнюємо кремом, приготувати його просто: сметану потрібно змішати із цукром.
Поверх сметанного крему кладу половинку абрикоса. Але і без нього смачно виходить.
Готуємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хв.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…