Досить часто буваю в Карпатах. Ніде не бачила такої смачної випічки, як тут. У будь-якій кав’ярні Закарпатського краю Вам запропонують сирник, але це не просто запіканка, це просто сирне чудо!
Ретельно розтираємо сир, цукор, ванільний цукор, яйця, щоб не було грудочок (можна скористатися блендером), потім додаємо крохмаль і куркуму, збиваємо до стану пишної кремоподібної маси.
В’ялену вишню заливаємо окропом і даємо постояти хвилин 15, потім зливаємо воду, просушують вишню за допомогою паперового рушника і додаємо в сирну масу, також додаємо лимонну цедру одного лимона.
Дно форми застилаємо пергаментним папером і викладаємо сирну масу, запікаємо при температурі 180-190 гр. хвилин 50.
Поки сирник запікається ми готуємо глазур.
Для цього змішуємо цукор, какао, молоко і варимо до загустіння, а потім додаємо масло.
Готовий, остиглий сирник покриваємо глазур’ю.
Також читайте: НІЖНИЙ ТА СМАЧНИЙ ЗЕФІР ПО-ДОМАШНЬОМУ. В РАЗИ СМАЧНІШИЙ НІЖ З МАГАЗИНУ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…