Нещодавно відкрила для себе рецепт неймовірно смачних сирних паличок, які просто тануть в роті! Готуються швидко, просто та з мінімальних продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Моцарелу нарізаємо на брусочки.
У глибоку миску всипаємо панірувальні сухарі, пармезан, солодкий перець і добре змішуємо.
У невелику ємність вливаємо яйце, додаємо сіль, перець і добре змішуємо вилкою.
Кожен брусочок моцарели обвалюємо в борошні, далі в яєчній консистенції, і в панірувальних сухарях.
Застилаємо лист пергаментом і перекладаємо палички. Випікаємо при температурі 220 градусів. – 3-4 хвилини.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…