І сьогодні у нас несолодка випічка із розсипчастого пісочного тіста з додаванням сиру чедер.
Смачна річ – сирні кульки, підходить на заміну звичайному хлібу або пампушкам із часником.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваємо духовку до 202 градусів, змащене маслом деко ставимо у верхній третині духовки.
Вручну чи за допомогою кухонного комбайна готуємо тісто. Змішуємо борошно, розпушувач, цукор та сіль. Додаємо маргарин. Перемішуємо до однорідності. Додаємо олію.
Перемішуємо так, щоб шматочки масла були розміром з горошини. Додаємо сир. Потім вливаємо молоко. Злегка все перемішуємо. Замішуємо тісто, але місити його довго не потрібно, інакше сирні кульки не вийдуть розсипчастими.
Викладаємо тісто порціями (по ¼ склянки) на лист, на відстані 5 см. Випікаємо сирні кульки близько 20 хвилин до золотистого кольору.
Робимо часникову олію. Вершкове масло розтоплюємо (3 ст. л.) разом із роздавленим зубком часнику на середньому вогні. Готуємо приблизно 1 хвилину. Знімаємо з вогню та додаємо зелень. Змащуємо сирні кульки підготовленою олією і подаємо до столу теплими.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…