Збити яйця і 4 столові ложки цукру. Додати розтоплене вершкове масло і манну крупу, перемішати. Потім додати сир і терту лимонну цедру, ще раз ретельно перемішати. Додати промиті родзинки. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти сирну масу. Зверху розкласти шматочки ананаса, присипати цукром, що залишився. Випікати 40-45 хвилин у розігрітій до 180 ° С духовці.
Також читайте: НІЖНИЙ ТА СМАЧНИЙ ЗЕФІР ПО-ДОМАШНЬОМУ. В РАЗИ СМАЧНІШИЙ НІЖ З МАГАЗИНУ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…