Збити яйця і 4 столові ложки цукру. Додати розтоплене вершкове масло і манну крупу, перемішати. Потім додати сир і терту лимонну цедру, ще раз ретельно перемішати. Додати промиті родзинки. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти сирну масу. Зверху розкласти шматочки ананаса, присипати цукром, що залишився. Випікати 40-45 хвилин у розігрітій до 180 ° С духовці.
Також читайте: НІЖНИЙ ТА СМАЧНИЙ ЗЕФІР ПО-ДОМАШНЬОМУ. В РАЗИ СМАЧНІШИЙ НІЖ З МАГАЗИНУ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…