ІНГРЕДІЄНТИ:
- Яйце – 3 шт.
- Цукор – 6 ст. л.
- Масло вершкове – 100 г
- Крупа манна – 3 ст. л.
- Сир – 750 г
- Цедра одного лимона
- Світлі родзинки – 2 жмені
- Консервовані ананаси шайбами -1 банка
- Цукрова пудра
Приготування:
Збити яйця і 4 столові ложки цукру. Додати розтоплене вершкове масло і манну крупу, перемішати. Потім додати сир і терту лимонну цедру, ще раз ретельно перемішати. Додати промиті родзинки. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти сирну масу. Зверху розкласти шматочки ананаса, присипати цукром, що залишився. Випікати 40-45 хвилин у розігрітій до 180 ° С духовці.
Також читайте: НІЖНИЙ ТА СМАЧНИЙ ЗЕФІР ПО-ДОМАШНЬОМУ. В РАЗИ СМАЧНІШИЙ НІЖ З МАГАЗИНУ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.