Рецепти

Свинина по-французьки в духовці з ананасами та сиром

Готуємо ніжне та соковите м’ясо свинини по-французьки з ананасами та сиром. Ця страва безпрограшна. Воно виходить завжди дуже смачним та готується недовго. Така свинина підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.

Інгредієнти:

  • Свинина – 200 г
  • Ананас консервований – 2 кружечки
  • Сир твердий – 30 г
  • Майонез – 1/2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Тонкі скибочки свинини відбиваємо молотком, солимо і перчимо до смаку.

Форму для запікання змащуємо невеликою кількістю олії.

Кладемо у форму свинину. На кожен шматочок м’яса кладемо кружечок консервованого ананаса.

Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо його з невеликою кількістю майонезу. Отриманою масою змащуємо зверху м’ясо та ананас.

Запікаємо свинину з ананасами в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.

Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню та замороженою ягодою журавлини.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…