Готуємо ніжне та соковите м’ясо свинини по-французьки з ананасами та сиром. Ця страва безпрограшна. Воно виходить завжди дуже смачним та готується недовго. Така свинина підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Тонкі скибочки свинини відбиваємо молотком, солимо і перчимо до смаку.
Форму для запікання змащуємо невеликою кількістю олії.
Кладемо у форму свинину. На кожен шматочок м’яса кладемо кружечок консервованого ананаса.
Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо його з невеликою кількістю майонезу. Отриманою масою змащуємо зверху м’ясо та ананас.
Запікаємо свинину з ананасами в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.
Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню та замороженою ягодою журавлини.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…