Рецепти

Свинина по-французьки в духовці з ананасами та сиром

Готуємо ніжне та соковите м’ясо свинини по-французьки з ананасами та сиром. Ця страва безпрограшна. Воно виходить завжди дуже смачним та готується недовго. Така свинина підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.

Інгредієнти:

  • Свинина – 200 г
  • Ананас консервований – 2 кружечки
  • Сир твердий – 30 г
  • Майонез – 1/2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Тонкі скибочки свинини відбиваємо молотком, солимо і перчимо до смаку.

Форму для запікання змащуємо невеликою кількістю олії.

Кладемо у форму свинину. На кожен шматочок м’яса кладемо кружечок консервованого ананаса.

Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо його з невеликою кількістю майонезу. Отриманою масою змащуємо зверху м’ясо та ананас.

Запікаємо свинину з ананасами в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.

Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню та замороженою ягодою журавлини.

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…