Готуємо ніжне та соковите м’ясо свинини по-французьки з ананасами та сиром. Ця страва безпрограшна. Воно виходить завжди дуже смачним та готується недовго. Така свинина підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Тонкі скибочки свинини відбиваємо молотком, солимо і перчимо до смаку.
Форму для запікання змащуємо невеликою кількістю олії.
Кладемо у форму свинину. На кожен шматочок м’яса кладемо кружечок консервованого ананаса.
Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо його з невеликою кількістю майонезу. Отриманою масою змащуємо зверху м’ясо та ананас.
Запікаємо свинину з ананасами в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.
Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню та замороженою ягодою журавлини.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…