Готуємо ніжне та соковите м’ясо свинини по-французьки з ананасами та сиром. Ця страва безпрограшна. Воно виходить завжди дуже смачним та готується недовго. Така свинина підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.
Інгредієнти:
- Свинина – 200 г
- Ананас консервований – 2 кружечки
- Сир твердий – 30 г
- Майонез – 1/2 ст.л
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Приготування:
Тонкі скибочки свинини відбиваємо молотком, солимо і перчимо до смаку.
Форму для запікання змащуємо невеликою кількістю олії.
Кладемо у форму свинину. На кожен шматочок м’яса кладемо кружечок консервованого ананаса.
Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо його з невеликою кількістю майонезу. Отриманою масою змащуємо зверху м’ясо та ананас.
Запікаємо свинину з ананасами в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.
Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню та замороженою ягодою журавлини.