Сьогодні ділимося рецептом ситного, смачного та по-справжньому святкового салату. Всі інгредієнти підібрані в ньому настільки вдало, що смак готової страви не залишить байдужим навіть вибагливого. Вечірка з друзями, свято чи сімейне свято: цей салат буде доречний скрізь. Далі ділимося його рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування салату будемо використовувати мариновану цибулю. Цибулю ріжемо на кубики. Поміщаємо в миску. Всипаємо сіль, цукор. Вливаємо воду та оцет. Залишаємо маринуватися 10 хвилин.
Нарізані печериці смажимо на сковороді з олією 5 хвилин. Солимо та перчимо гриби. Продовжуємо готування ще хвилину. Перекладаємо печериці на плоску тарілку і остудити.
Варену моркву ріжемо на кубики і відправляємо у велику миску. Так само робимо з курячим філе, плавленим сирком, яйцями та картоплею.
Гілочки кропу рубаємо ножем і додаємо до овочів та курки.
Так само відправляємо в чашку замариновану цибулю (без рідини) і гриби, що остигли.
Солимо салат за смаком та заправляємо улюбленим майонезом. Перемішуємо і злегка остудити в холодильнику (так салат буде набагато смачнішим).
Перед подачею перекладаємо в гарний салатник.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…