Сьогодні ділимося рецептом ситного, смачного та по-справжньому святкового салату. Всі інгредієнти підібрані в ньому настільки вдало, що смак готової страви не залишить байдужим навіть вибагливого. Вечірка з друзями, свято чи сімейне свято: цей салат буде доречний скрізь. Далі ділимося його рецептом.
Інгредієнти:
- Печериці – 400 г
- Варене куряче філе – 300 г
- Цибуля – 1 шт. + 1 ч. л. цукру, 1/2 ч. л. солі, 1 ст. л. 9% оцту, 2 ст. л. води
- Варена морква – 1 шт.
- Картопля варена – 5 шт.
- Яйця, зварені круто – 4 шт.
- Плавлений сирок – 100 г
- Кріп – 3 гілочки
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль за смаком
Приготування:
Для приготування салату будемо використовувати мариновану цибулю. Цибулю ріжемо на кубики. Поміщаємо в миску. Всипаємо сіль, цукор. Вливаємо воду та оцет. Залишаємо маринуватися 10 хвилин.
Нарізані печериці смажимо на сковороді з олією 5 хвилин. Солимо та перчимо гриби. Продовжуємо готування ще хвилину. Перекладаємо печериці на плоску тарілку і остудити.
Варену моркву ріжемо на кубики і відправляємо у велику миску. Так само робимо з курячим філе, плавленим сирком, яйцями та картоплею.
Гілочки кропу рубаємо ножем і додаємо до овочів та курки.
Так само відправляємо в чашку замариновану цибулю (без рідини) і гриби, що остигли.
Солимо салат за смаком та заправляємо улюбленим майонезом. Перемішуємо і злегка остудити в холодильнику (так салат буде набагато смачнішим).
Перед подачею перекладаємо в гарний салатник.
Смачного!