Нове

Святковий салат «Невидимка»: гості з’їдять його без залишку

Сьогодні ділимося рецептом ситного, смачного та по-справжньому святкового салату. Всі інгредієнти підібрані в ньому настільки вдало, що смак готової страви не залишить байдужим навіть вибагливого. Вечірка з друзями, свято чи сімейне свято: цей салат буде доречний скрізь. Далі ділимося його рецептом.

Інгредієнти:

  • Печериці – 400 г
  • Варене куряче філе – 300 г
  • Цибуля – 1 шт. + 1 ч. л. цукру, 1/2 ч. л. солі, 1 ст. л. 9% оцту, 2 ст. л. води
  • Варена морква – 1 шт.
  • Картопля варена – 5 шт.
  • Яйця, зварені круто – 4 шт.
  • Плавлений сирок – 100 г
  • Кріп – 3 гілочки
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Для приготування салату будемо використовувати мариновану цибулю. Цибулю ріжемо на кубики. Поміщаємо в миску. Всипаємо сіль, цукор. Вливаємо воду та оцет. Залишаємо маринуватися 10 хвилин.

Нарізані печериці смажимо на сковороді з олією 5 хвилин. Солимо та перчимо гриби. Продовжуємо готування ще хвилину. Перекладаємо печериці на плоску тарілку і остудити.

Варену моркву ріжемо на кубики і відправляємо у велику миску. Так само робимо з курячим філе, плавленим сирком, яйцями та картоплею.

Гілочки кропу рубаємо ножем і додаємо до овочів та курки.

Так само відправляємо в чашку замариновану цибулю (без рідини) і гриби, що остигли.

Солимо салат за смаком та заправляємо улюбленим майонезом. Перемішуємо і злегка остудити в холодильнику (так салат буде набагато смачнішим).

Перед подачею перекладаємо в гарний салатник.

Смачного!

Нове

Популярне