Сьогодні хочу поділитися ідеєю красивої, смачної та не складної у приготуванні закуски “Рафаелло”, яка прикрасить будь-який святковий стіл! 👌
Інгредієнти:
- 150 г крабових паличок
- 150 г копченого сиру
- 2 варені яйця
- 2 ст.л майонезу
- 1-2 зуб часнику
- 13-14 оливок без кісточок (за бажанням)
Приготування:
Усі інгредієнти потрібно натерти на дрібній тертці. Крабові палички краще натираються у замороженому вигляді.
У глибоку миску відправляємо сир, яйця, половину крабових паличок (друга половина знадобиться для оформлення закуски), часник та майонез. Все добре перемішуємо, після чого пробуємо на сіль і, якщо потрібно, підсолюємо.
На долоню кладемо ложку суміші і розподіляємо в коржик, по центру кладемо оливку і заліплюємо, катаємо кульку і паніруємо її в залишених крабових паличках. Точно також формуємо всі “Рафаелки”, що залишилися!
З цієї кількості інгредієнтів у мене виходить 13-14 кульок.
Замість оливок усередину можна покласти горішки, шматочок червоної рибки або щось інше на свій смак.
Смачного!