Рекомендую приготувати яскраву та апетитну страву – “свинина в апельсиновому соку з вишнею”. Страва готується дуже просто і не займає багато часу на приготування.
Поєднання кисло-солодкого соусу з ніжною свининою та вишнею – це справді дуже смачно! Приготуйте, насолоджуйтеся смаком і не забудьте записати рецепт до своєї кулінарної книги улюблених рецептів.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо очищаємо від зайвого жиру та ріжемо на шматочки. Жир дрібно нарізаємо і відправляємо в розігріту каструлю топитися. Витягаємо з каструлі шкварки і відправляємо у розтоплений жир шматочки м’яса. Обсмажуємо на сильному вогні, додавши лавровий лист, три цілих зубчики часнику та половину столової ложки борошна. У каструлю додаємо гілочку розмарину, лимонну та апельсинову цедру. Відправляємо до м’яса ще три зубчики часнику, наливаємо апельсиновий сік та 3 столові ложки соєвого соусу. Все перемішуємо, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою та тушкуємо 15 хвилин. Після закінчення часу додаємо в каструлю вишню, накриваємо кришкою і тушкуємо трохи більше 10 хвилин. Апетитну печеню викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками чебрецю, за смаком перчимо і подаємо до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…