Бюджетне, із простих та доступних продуктів. Готується без яєць, дуже легко та швидко. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку ємність насипаємо борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач та сіль. Усе перемішуємо.
Додаємо розм’якшене вершкове масло та сметану. Руками замішуємо тісто (тісто має бути м’яким і не липнути до рук). Загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на пів години.
Охолоджене тісто присипаємо борошном і розкатуємо пласт, завтовшки 7-8 мм. Розрізаємо тісто на прямокутники.
Перекладаємо печиво на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо випікатися на 15-20 хв, при 180 град.
Посипаємо цукровою пудрою після випікання.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…