Все-таки індичка смачніша і ці котлети особливо вдалими вийшли. Чесно кажучи я і не очікувала, що з сухуватого філе вони будуть такі соковиті та ніжні.
Інгредієнти:
Приготування:
Відразу в окремому посуді заливаємо молоком вівсяні пластівці і залишаємо постояти 20-25 хвилин, щоб вони наситилися.
У миску викладаємо фарш. Дрібно кришимо цибулину і висипаємо в м’ясо. Також вбиваємо яйце. Солимо перчимо і добре перемішуємо.
Чому пластівці окремо замочувати? Треба дивитися по фаршу, наскільки в ньому багато вологи (рідкий) або навпаки сухий. Потім і додавати пластівці, відібравши їх із молока або все разом вилити у фарш.
Насипаємо в тарілочку трохи борошна, а на сковорідку олію та розігріваємо її. Котлети формуємо руками, обвалюємо в борошні (можна і в сухарях за бажанням). Смажити на вогні трохи менше середнього. Цього разу я робила великі котлетки і першу сторону смажила під кришкою, а з другого вже не закривала.
Виходять смачні, в міру підсмажені і повторюся, навіть із сухуватого філе котлети будуть соковиті та м’які.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…