Все-таки індичка смачніша і ці котлети особливо вдалими вийшли. Чесно кажучи я і не очікувала, що з сухуватого філе вони будуть такі соковиті та ніжні.
Інгредієнти:
Приготування:
Відразу в окремому посуді заливаємо молоком вівсяні пластівці і залишаємо постояти 20-25 хвилин, щоб вони наситилися.
У миску викладаємо фарш. Дрібно кришимо цибулину і висипаємо в м’ясо. Також вбиваємо яйце. Солимо перчимо і добре перемішуємо.
Чому пластівці окремо замочувати? Треба дивитися по фаршу, наскільки в ньому багато вологи (рідкий) або навпаки сухий. Потім і додавати пластівці, відібравши їх із молока або все разом вилити у фарш.
Насипаємо в тарілочку трохи борошна, а на сковорідку олію та розігріваємо її. Котлети формуємо руками, обвалюємо в борошні (можна і в сухарях за бажанням). Смажити на вогні трохи менше середнього. Цього разу я робила великі котлетки і першу сторону смажила під кришкою, а з другого вже не закривала.
Виходять смачні, в міру підсмажені і повторюся, навіть із сухуватого філе котлети будуть соковиті та м’які.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…