Шоу-бізнес

Суфле з чорною смородиною: смачний рецепт для тих, хто стежить за фігурою

Низькокалорійний, але дуже смачний та неймовірно легкий десерт зі свіжими ягодами.

Інгредієнти:

  • 60 г чорної смородини
  • 70 мл води
  • 10 г желатину
  • 125 г грецького йогурту (чи іншого йогурту без добавок)
  • цукор або цукрозамінник за смаком

Ця кількість інгредієнтів розрахована на 4 силіконові форми.

Приготування:

У ковшик кладу підготовлену, промиту чорну смородину, додаю 40 мл холодної води, ставлю на вогонь та варю після закипання 3 хвилини.

Желатин заливаю 30 мл холодної води, перемішую і даю набрякнути. Після чого нагріваю в мікрохвильовій печі приблизно 10-15 секунд, щоб желатин добре розчинився, але не перегрівся і не закипів.

Проварену смородину та желатин перекладаю в блендер і подрібнюю до однорідної консистенції.

Додаю йогурт, цукор до смаку і ще раз перебиваю блендером. Готову масу виливаю в силіконові форми і відправляю в холодильник на кілька годин для застигання.

Виходить легкий, освіжаючий десерт із приємною смородиновою кислинкою.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…