Низькокалорійний, але дуже смачний та неймовірно легкий десерт зі свіжими ягодами.
Інгредієнти:
Ця кількість інгредієнтів розрахована на 4 силіконові форми.
Приготування:
У ковшик кладу підготовлену, промиту чорну смородину, додаю 40 мл холодної води, ставлю на вогонь та варю після закипання 3 хвилини.
Желатин заливаю 30 мл холодної води, перемішую і даю набрякнути. Після чого нагріваю в мікрохвильовій печі приблизно 10-15 секунд, щоб желатин добре розчинився, але не перегрівся і не закипів.
Проварену смородину та желатин перекладаю в блендер і подрібнюю до однорідної консистенції.
Додаю йогурт, цукор до смаку і ще раз перебиваю блендером. Готову масу виливаю в силіконові форми і відправляю в холодильник на кілька годин для застигання.
Виходить легкий, освіжаючий десерт із приємною смородиновою кислинкою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…