Нове

Суфле з чорною смородиною: смачний рецепт для тих, хто стежить за фігурою

Низькокалорійний, але дуже смачний та неймовірно легкий десерт зі свіжими ягодами.

Інгредієнти:

  • 60 г чорної смородини
  • 70 мл води
  • 10 г желатину
  • 125 г грецького йогурту (чи іншого йогурту без добавок)
  • цукор або цукрозамінник за смаком

Ця кількість інгредієнтів розрахована на 4 силіконові форми.

Приготування:

У ковшик кладу підготовлену, промиту чорну смородину, додаю 40 мл холодної води, ставлю на вогонь та варю після закипання 3 хвилини.

Желатин заливаю 30 мл холодної води, перемішую і даю набрякнути. Після чого нагріваю в мікрохвильовій печі приблизно 10-15 секунд, щоб желатин добре розчинився, але не перегрівся і не закипів.

Проварену смородину та желатин перекладаю в блендер і подрібнюю до однорідної консистенції.

Додаю йогурт, цукор до смаку і ще раз перебиваю блендером. Готову масу виливаю в силіконові форми і відправляю в холодильник на кілька годин для застигання.

Виходить легкий, освіжаючий десерт із приємною смородиновою кислинкою.

Смачного!

Нове

Популярне