Яскраве і напрочуд смачне гавайське Поке. Страва пісна, багата на вітаміни, які приносять користь нашому організму.
Основа страви базова, але ви можете сміливо додавати в страву, рибу, м’ясо або морепродукти. Обов’язково приготуйте та зацініть самі як приємне на смак поєднання всіх цих інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку відваріть рис. У зварений рис додаємо трохи заправки для рису та перемішуємо. У миску з майонезом наливаємо теріякі, соєвий соус, пару крапель кунжутної олії. Для пікантності додаємо трохи шрирачі, вичавлюємо трохи соку з мандарина, все добре перемішуємо – заправка готова.
У глибоку тарілку перекладаємо рис, рівномірно розподіляємо та покриваємо шаром заправки. На заправку викладаємо нарізаний невеликими шматочками мандарин, додаємо листя свіжого салату та шматочки огірка, очищеного від шкірки. Невеликими шматочками нарізаємо хурму, грейпфрут, авокадо і красиво перекладаємо в тарілку з рисом. Страву прикрашаємо морквою по-корейськи, маринованим перчиком пірі-пірі і заправкою, що залишилася.
Посипаємо всю цю красу зеленою цибулькою, кунжутом і тонко нарізаним листям водоростей норі. Усю цю пишність ставимо на стіл і закликаємо рідних насолоджуватися смаком.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…