Цей старовинний рецепт просто підкорив мене! Шоколадний рулет до чаю готується швидко, легко, із найдешевших продуктів. Виходить незвичайним, ніжним і дуже смачним! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
для тіста
для наповнення
Приготування:
Вишню без кісточок викладаємо на лист з пергаментним папером, вирівнюємо.
Зверху натираємо шоколад на дрібній тертці.
Яйця поділяємо на білки та жовтки. У білки додаємо сіль та збиваємо міксером 7 хвилин, підсипаючи цукровий пісок.
Потім поступово додаємо яєчні жовтки і продовжуємо збивати. Вливаємо олію, змішуємо.
Просіюємо борошно з розпушувачем і обережно розмішуємо.
Викладаємо тісто на лист і вирівнюємо. Випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
Волоські горіхи подрібнюємо. Випічку перевертаємо догори дном на пергамент.
Загортаємо рулетиком (ягодами донизу).
Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Всипаємо подрібнені волоські горіхи і перемішуємо.
Викладаємо зверху на рулет.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…