Нове

Старовинний рецепт, який всіх захоплює: шоколадний рулет до чаю, швидко і недорого

Цей старовинний рецепт просто підкорив мене! Шоколадний рулет до чаю готується швидко, легко, із найдешевших продуктів. Виходить незвичайним, ніжним і дуже смачним! Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

для тіста

  • Яйця курячі – 5 штук
  • Цукровий пісок – 80 г
  • Сіль – щіпка
  • Соняшникова олія – 30 мілілітрів
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Розпушувач – 5 г

для наповнення

  • Вишня без кісточок (у мене заморожена) – 1 кілограм
  • Дрібно натертий чорний чи молочний шоколад
  • Шоколад – 100 г
  • Волоські горіхи – 50 г

Приготування:

Вишню без кісточок викладаємо на лист з пергаментним папером, вирівнюємо.

Зверху натираємо шоколад на дрібній тертці.

Яйця поділяємо на білки та жовтки. У білки додаємо сіль та збиваємо міксером 7 хвилин, підсипаючи цукровий пісок.

Потім поступово додаємо яєчні жовтки і продовжуємо збивати. Вливаємо олію, змішуємо.

Просіюємо борошно з розпушувачем і обережно розмішуємо.

Викладаємо тісто на лист і вирівнюємо. Випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.

Волоські горіхи подрібнюємо. Випічку перевертаємо догори дном на пергамент.

Загортаємо рулетиком (ягодами донизу).

Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Всипаємо подрібнені волоські горіхи і перемішуємо.

Викладаємо зверху на рулет.

Нове

Популярне