У це складно повірити, але такий яблучний пиріг виходить найніжнішим і найсмачнішим! Легке тісто на кефірі готується просто та швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо маленькими кубиками. Перекладаємо у тарілку. Висипаємо терту цедру лимона і вливаємо лимонний сік, все розмішуємо.
В іншу чашку вливаємо яйця, насипаємо солі і цукрового піску, добре розмішуємо.
Наливаємо кефіру, олії, насипаємо харчової соди і перемішуємо.
Насипаємо борошно і добре розмішуємо.
Викладаємо підготовлені яблука, за бажанням родзинки і акуратно розмішуємо.
Виливаємо підготовлену масу на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на двадцять п’ять хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…