У це складно повірити, але такий яблучний пиріг виходить найніжнішим і найсмачнішим! Легке тісто на кефірі готується просто та швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо маленькими кубиками. Перекладаємо у тарілку. Висипаємо терту цедру лимона і вливаємо лимонний сік, все розмішуємо.
В іншу чашку вливаємо яйця, насипаємо солі і цукрового піску, добре розмішуємо.
Наливаємо кефіру, олії, насипаємо харчової соди і перемішуємо.
Насипаємо борошно і добре розмішуємо.
Викладаємо підготовлені яблука, за бажанням родзинки і акуратно розмішуємо.
Виливаємо підготовлену масу на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на двадцять п’ять хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…