У це складно повірити, але такий яблучний пиріг виходить найніжнішим і найсмачнішим! Легке тісто на кефірі готується просто та швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо маленькими кубиками. Перекладаємо у тарілку. Висипаємо терту цедру лимона і вливаємо лимонний сік, все розмішуємо.
В іншу чашку вливаємо яйця, насипаємо солі і цукрового піску, добре розмішуємо.
Наливаємо кефіру, олії, насипаємо харчової соди і перемішуємо.
Насипаємо борошно і добре розмішуємо.
Викладаємо підготовлені яблука, за бажанням родзинки і акуратно розмішуємо.
Виливаємо підготовлену масу на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на двадцять п’ять хвилин.
Смачного!
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…