Нове

«Стакан кефіру та яйця – так ви ще точно не готували»: найніжніший яблучний пиріг на швидку руку

У це складно повірити, але такий яблучний пиріг виходить найніжнішим і найсмачнішим! Легке тісто на кефірі готується просто та швидко.

Інгредієнти:

  • Яблука – 3 штуки
  • Цедра одного лимона
  • Сік половини лимона
  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Сіль – щіпка
  • Цукровий пісок – 200 грамів
  • Кефір – 250 мілілітрів
  • Рослинна олія – 50 мілілітрів
  • Харчова сода – 1 чайна ложка
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Родзинки – 50 грамів (за бажанням)

Приготування:

З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо маленькими кубиками. Перекладаємо у тарілку. Висипаємо терту цедру лимона і вливаємо лимонний сік, все розмішуємо.

В іншу чашку вливаємо яйця, насипаємо солі і цукрового піску, добре розмішуємо.

Наливаємо кефіру, олії, насипаємо харчової соди і перемішуємо.

Насипаємо борошно і добре розмішуємо.

Викладаємо підготовлені яблука, за бажанням родзинки і акуратно розмішуємо.

Виливаємо підготовлену масу на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на двадцять п’ять хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне