Хочу вам показати як приготувати найніжнішу телятину чи яловичину. Сьогодні ми приготуємо знамениту на весь світ телятину бургундськи.
М’ясо виходить настільки ніжним, що реально його можна їсти губами. Приготуйте за нашим рецептом французький делікатес на вашій кухні та насолоджуйтеся цим незабутнім смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо на сковороді, додавши трохи вершкового масла та олії. У каструлю з м’ясом відправляємо крупно нарізану стрічку сирокопченого бекону та перемішуємо. Цибулю ріжемо великими, однаковими часточками і відправляємо в каструлю з обсмаженим м’ясом. Додаємо гриби, кілька гілочок чебрецю, дві столові ложки борошна, перемішуємо. Заливаємо телятину (майже повністю) червоним вином, додаємо половину столової ложки цукру і до смаку солимо. На маленькому вогні після закипання тушкуємо м’ясо із закритою кришкою 60 хвилин. Перед подачею витягуємо з каструлі гілочки чебрецю і подаємо цю ніжну страву на стіл.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…