Рецепт смачного паштету на хлібці. Дуже смачний, готується просто з доступних продуктів. Спробуй та переконайся 👍
Інгредієнти:
Для паштету:
Приготування:
Цибулину дрібно поріжемо, кладемо в миску, додаємо 1 ч.л гірчиці, заливаємо окропом і залишаємо на 2-3 хвилини. У такому маринаді цибуля виходить найсмачнішою.
Печінку тріски подрібнити виделкою.
Відварену бульбу картоплі натріть на тертці, додати до печінки тріски, перемішати виделкою.
Відварене яйце і шматочок сиру натріть на тертці, з цибулі зливаємо рідину і додаємо до маси, що вийшла, додаємо чорний перець і сіль за смаком, перемішуємо.
За бажанням можна додати олію, в якій була печінка тріски, або майонез. Перемішуємо, паштет готовий.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…