Рецепт смачного паштету на хлібці. Дуже смачний, готується просто з доступних продуктів. Спробуй та переконайся 👍
Інгредієнти:
Для паштету:
- Печінка тріски – 1 б (230 г)
- Яйце – 1 шт
- Картопля – 1 шт
- Сир – 30 г
- Цибулина – 1 шт
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Чорний перець – за смаком
Приготування:
Цибулину дрібно поріжемо, кладемо в миску, додаємо 1 ч.л гірчиці, заливаємо окропом і залишаємо на 2-3 хвилини. У такому маринаді цибуля виходить найсмачнішою.
Печінку тріски подрібнити виделкою.
Відварену бульбу картоплі натріть на тертці, додати до печінки тріски, перемішати виделкою.
Відварене яйце і шматочок сиру натріть на тертці, з цибулі зливаємо рідину і додаємо до маси, що вийшла, додаємо чорний перець і сіль за смаком, перемішуємо.
За бажанням можна додати олію, в якій була печінка тріски, або майонез. Перемішуємо, паштет готовий.