Такий оригінальний соус “Маринара” на зиму заготовлювала вже третій рік поспіль. Дуже і дуже смачний соус, який ідеально підходить для приготування піци, пасти. Та й просто до риби подати або м’яса. Зробіть в цьому сезоні, не пошкодуєте!
Складові:
Соус “Маринара” на зиму. покроковий рецепт
Помідори вимийте, розріжте на 2 частини і натріть на тертці, коли натираєте, шкірка залишається в руці, вона нам не знадобиться!
Цибулю і часник очистіть і наріжте дрібно. Розігрійте в каструлі або сотейнику олію і обсмажте в ній цибулю з часником протягом 1 хвилини.
Потім до цибулі і часнику додайте помідорну масу і уварюйте 30-40 хвилин на повільному вогні.
Тепер можна додати подрібнену зелень, сіль. цукор, оцет, масло, перець, сушений чебрець і орегано, лавровий лист
Тепер все перемішайте і варіть ще 15 хвилин.
Розкладіть гарячий соус в стерилізовані пляшки або банки, закрийте кришками і укутайте до повного охолодження.
Зберігати можна в квартирі. Всім смачного!
Українська співачка Світлана Тарабарова звернулася до свого рідного міста Херсон у День його народження, який…
Відома українська акторка Наталка Денисенко вирушила на відпочинок разом зі своїм 6-річним сином Андрієм, який…
Запечені на грилі баклажани — це чудовий літній гарнір або закуска. Їх можна подавати як…
Рулет із лаваша з фаршем — це смачна і проста страва, яка ідеально підходить для…
Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і…
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…