Такий оригінальний соус “Маринара” на зиму заготовлювала вже третій рік поспіль. Дуже і дуже смачний соус, який ідеально підходить для приготування піци, пасти. Та й просто до риби подати або м’яса. Зробіть в цьому сезоні, не пошкодуєте!
Складові:
Соус “Маринара” на зиму. покроковий рецепт
Помідори вимийте, розріжте на 2 частини і натріть на тертці, коли натираєте, шкірка залишається в руці, вона нам не знадобиться!
Цибулю і часник очистіть і наріжте дрібно. Розігрійте в каструлі або сотейнику олію і обсмажте в ній цибулю з часником протягом 1 хвилини.
Потім до цибулі і часнику додайте помідорну масу і уварюйте 30-40 хвилин на повільному вогні.
Тепер можна додати подрібнену зелень, сіль. цукор, оцет, масло, перець, сушений чебрець і орегано, лавровий лист
Тепер все перемішайте і варіть ще 15 хвилин.
Розкладіть гарячий соус в стерилізовані пляшки або банки, закрийте кришками і укутайте до повного охолодження.
Зберігати можна в квартирі. Всім смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…