Сніданок як у кафешці, хоча страва готується із найпростіших продуктів, які є практично завжди вдома (крім хіба що чорниці). Якщо ви не заморожували ягоди на зиму, просто купіть їх у магазині. Причому використовувати можна не тільки чорницю, а й інші ягоди на ваш смак.
Інгредієнти:
Для заливання:
Приготування:
Намажте на 4 скибочки хліба сир і покладіть розморожені ягоди чорниці (лише злийте зайву рідину). Повторіть те саме з рештою чотирма скибочками, уклавши їх на попередні. Вийде два однакові шари.
Збийте вилочкою молоко з яйцями та цукром.
Влийте молочно-яєчну суміш у форму. Запікайте в духовці 15-20 хвилин при 200 градусах. У процесі випікання хліб вбере рідину і збільшиться в розмірі.
Солодкі апетитні тости смачні у гарячому та холодному вигляді.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…