Не знаєте, що приготувати на вечерю? Звичайні відбивні чи котлети вже набридли? Так давайте приготуємо шніцель у хрумкій паніровці.
Інгредієнти:
Приготування:
Насамперед підготуємо наше м’ясо. М’якуш без жиру та плівок нарізаємо на плоскі шматки розміром трохи менше долоні. Товщина не повинна перевищувати 1 см. Розкладаємо шматки на дошці, прикриваємо харчовою плівкою або звичайним поліетиленовим пакетом і добре відбиваємо. Підсумкова товщина шматка має не перевищувати 5 мм. Далі м’ясо солимо, перчимо і залишаємо полежати за кімнатної температури на 10 хвилин.
У цей час в одну тарілку всипаємо борошно, в другу сухарі. У третю тарілку розбиваємо яйця. Додаємо до них щіпку солі, перцю. Злегка збиваємо вилочкою. Сковороду ставимо на плиту. Вливаємо олію і добре прогріваємо на середньому вогні.
Відбитий шматок м’яса обвалюємо в борошні. Потім занурюємо його в суміш із яйця, солі та перцю. І лише після цього обвалюємо в сухарях. Поміщаємо м’ясо на сковороду і смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Сковороду кришкою не закриваємо, інакше панування розмокне.
Видаляємо надлишки олії паперовими рушниками і подаємо шніцелі з гарніром або зі свіжими овочами.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…