Не знаєте, що приготувати на вечерю? Звичайні відбивні чи котлети вже набридли? Так давайте приготуємо шніцель у хрумкій паніровці.
Інгредієнти:
Приготування:
Насамперед підготуємо наше м’ясо. М’якуш без жиру та плівок нарізаємо на плоскі шматки розміром трохи менше долоні. Товщина не повинна перевищувати 1 см. Розкладаємо шматки на дошці, прикриваємо харчовою плівкою або звичайним поліетиленовим пакетом і добре відбиваємо. Підсумкова товщина шматка має не перевищувати 5 мм. Далі м’ясо солимо, перчимо і залишаємо полежати за кімнатної температури на 10 хвилин.
У цей час в одну тарілку всипаємо борошно, в другу сухарі. У третю тарілку розбиваємо яйця. Додаємо до них щіпку солі, перцю. Злегка збиваємо вилочкою. Сковороду ставимо на плиту. Вливаємо олію і добре прогріваємо на середньому вогні.
Відбитий шматок м’яса обвалюємо в борошні. Потім занурюємо його в суміш із яйця, солі та перцю. І лише після цього обвалюємо в сухарях. Поміщаємо м’ясо на сковороду і смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Сковороду кришкою не закриваємо, інакше панування розмокне.
Видаляємо надлишки олії паперовими рушниками і подаємо шніцелі з гарніром або зі свіжими овочами.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…