Рецепти

Соковитий пиріг із куркою та грибами

Вишукана страва, яка поєднує смаки ніжного м’яса курки, ароматних грибів та соковитих помідорів. Цей рецепт чудово підійде для вечері з родиною або для урочистого заходу. Спробуйте цю смачну страву з підсмаженим тістом та ніжним начинням – і ви захочете готувати його знову та знову.

Інгредієнти:

Для тіста знадобиться:

  • Вершкове масло – 120 г
  • Мука – 250 г
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль – щіпка

Для начинки знадобиться:

  • Гриби – 300 г
  • Курка – 400 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Помідор – 200 г
  • Закваска (вершки) – 400 г
  • Яйце – 2 шт
  • Сир – 200 г
  • Сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Вимішуємо тісто, розкатуємо його в пласт та рівномірно розподіляємо в формі, утворивши бортики. Нарізаємо цибулю, гриби, куряче м’ясо та помідори. Підсмажуємо все до золотистого кольору на рослинній олії. Викладаємо начинку на основу з тіста. Закваску змішуємо з яйцем, додаємо сіль, перець на свій смак. Заливаємо начинку сумішшю із закваски та яєць. Посипаємо зверху тертим сиром. Випікаємо пиріг у духовці при 180°C протягом 30 – 40 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…