Нове

Соковитий овочевий гарнір на сковороді за 10 хвилин (відмінно і до м’яса, і риби)

Для приготування потрібна невелика кількість продуктів. На підготовку продуктів витрачаю 5 хвилин та 5 хвилин на приготування. Це гарний, соковитий та дуже смачний гарнір, який чудово підходить і до м’яса, і до риби. За рахунок одного соковитого овочу на дні сковороди утворюється смачний соус.

Інгредієнти:

  • 500 г помідорів
  • 1 банка оливок (без кісточок)
  • 1 пучок кінзи
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • за смаком суміш перців
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування можна купувати помідори будь-якого розміру. Маю домашні помідори невеликого розміру. Розрізаємо їх навпіл і відправляємо у розігріту олію на сковороду.

Якщо готуємо гарнір із великих помідорів, то розрізаємо їх на середні скибочки. Сковороду не закриваємо кришкою, готуємо на сильному вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Помідори мають стати трохи м’якими.

Відправляємо в помідори оливки без рідини, дрібно нарізану кінзу і перемішуємо. Якщо не любите кінзу, то можете замінити її на петрушку. Але саме з кінзою страва виходить дуже смачна та ароматна.

Додаємо сіль, суміш перців (дає відмінний смак та гостроту), сік лимона та готуємо ще близько 2 хвилин.

Овочевий гарнір готовий. На дні сковороди утворюється соус із насиченим томатним смаком. Сік лимона дає легку кислинку, кінза та оливки додають страві родзинку та приголомшливий смак.

Подаємо такий гарнір до м’яса чи риби. Він швидкий, соковитий, гарний, ароматний та дуже смачний.

Смачного!!!

Нове

Популярне