Сьогодні ділюся з Вами рецептом соковитих свинячих ребер у духовці. Виходять м’які, апетитні та дуже смачні! Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку всипаємо сухий часник, сіль, коріандр та чорний перець. Вливаємо соєвий соус, додаємо кетчуп, олію, гірчицю, мед і лимонний сік. Все добре перемішуємо.
У чисту тарілку викладаємо свинячі реберця і вливаємо підготовлений маринад. Добре змішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 12 годин.
Викладаємо реберця на лист, накриваємо фольгою і запікаємо 40 хвилин, при температурі 220 градусів. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…