Рецепти

Соковиті та м’які свинячі реберця в духовці

Сьогодні ділюся з Вами рецептом соковитих свинячих ребер у духовці. Виходять м’які, апетитні та дуже смачні! Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!

Інгредієнти:

  • Свинячі реберця – 1,5 кілограма
  • Сухий часник – 1/2 ч. ложки
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Коріандр – 1/2 ч. ложки
  • Чорний перець – за смаком
  • Соєвий соус – 4 ст. ложки
  • Кетчуп – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки
  • Гірчиця – 1 ч. ложка
  • Мед – 1 ст. ложка
  • Лимонний сік – 2 ст. ложки

Приготування:

У тарілку всипаємо сухий часник, сіль, коріандр та чорний перець. Вливаємо соєвий соус, додаємо кетчуп, олію, гірчицю, мед і лимонний сік. Все добре перемішуємо.

У чисту тарілку викладаємо свинячі реберця і вливаємо підготовлений маринад. Добре змішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 12 годин.

Викладаємо реберця на лист, накриваємо фольгою і запікаємо 40 хвилин, при температурі 220 градусів. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…