Сьогодні ділюся з Вами рецептом соковитих свинячих ребер у духовці. Виходять м’які, апетитні та дуже смачні! Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку всипаємо сухий часник, сіль, коріандр та чорний перець. Вливаємо соєвий соус, додаємо кетчуп, олію, гірчицю, мед і лимонний сік. Все добре перемішуємо.
У чисту тарілку викладаємо свинячі реберця і вливаємо підготовлений маринад. Добре змішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 12 годин.
Викладаємо реберця на лист, накриваємо фольгою і запікаємо 40 хвилин, при температурі 220 градусів. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…
Лідер гурту O.Torvald, український співак Женя Галич розповів про розподіл фінансів у родині та чим…
Грибний крем-суп — це ніжне, ароматне і ситне блюдо, яке чудово підходить для обіду або…
Сирні млинці з зеленню — це чудовий варіант для смачного сніданку або легкої вечері. Вони…
Сирне печиво — це чудовий варіант домашньої випічки, який підкорює своїм насиченим сирним смаком та…
Христина Решетнік, дружина відомого ведучого Григорія Решетніка та популярна блогерка, поділилася історією про особливий сюрприз…