Нове

Соковиті та м’які свинячі реберця в духовці

Сьогодні ділюся з Вами рецептом соковитих свинячих ребер у духовці. Виходять м’які, апетитні та дуже смачні! Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!

Інгредієнти:

  • Свинячі реберця – 1,5 кілограма
  • Сухий часник – 1/2 ч. ложки
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Коріандр – 1/2 ч. ложки
  • Чорний перець – за смаком
  • Соєвий соус – 4 ст. ложки
  • Кетчуп – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки
  • Гірчиця – 1 ч. ложка
  • Мед – 1 ст. ложка
  • Лимонний сік – 2 ст. ложки

Приготування:

У тарілку всипаємо сухий часник, сіль, коріандр та чорний перець. Вливаємо соєвий соус, додаємо кетчуп, олію, гірчицю, мед і лимонний сік. Все добре перемішуємо.

У чисту тарілку викладаємо свинячі реберця і вливаємо підготовлений маринад. Добре змішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 12 годин.

Викладаємо реберця на лист, накриваємо фольгою і запікаємо 40 хвилин, при температурі 220 градусів. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!

Нове

Популярне