Сезон свіжих овочів відкритий, пропоную приготувати фаршировані кабачки у духовці. Потрібний мінімум продуктів і трохи часу. Виходить справжнє літнє дієтичне блюдо!
Інгредієнти:
Приготування:
Відрізаємо у кабачків тонку частину.
Робимо основу в кабачка, для цього зріжемо невеликий шар м’якоті зі шкіркою, так щоб кабачок рівно лежав на столі.
Тепер зробимо рівні надрізи. Товщина нарізування від 5 до 8 мм.
Щоб зручніше було розрізати, біля основи кабачка, з двох боків покладемо плоску невисоку річ, наприклад дерев’яні лопатки. Тоді ніж не проріже кабачок наскрізь.
Добре присолити кабачки і поки приберемо убік, нехай вони дадуть сік.
Підготуємо помідори. Краще брати невеликі.
Підготуємо сир. Наріжемо моцарелу тонкими пластинами.
Тепер промиємо кабачки під проточною водою.
Фаршируємо наші кабачки. Беремо відразу часточку помідора та сир, а потім прокладаємо у кабачки.
Перекладаємо кабачки у форму і додаємо сіль та спеції.
Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 200° близько 40-45 хвилин у режимі верх-низ. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.
Кабачки виходять соковитими та ніжними! Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…