Чудовий варіант м’ясної страви, який підійде на кожен день. Такі курячі відбивні, запечені в духовці, виходять надзвичайно смачними. Вони соковиті, дуже ніжні та чудово підходять до будь-якого гарніру та овочевих салатів.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку підготуємо м’ясо. Три курячі філе, загальною вагою 1 кг, миємо і обсушуємо паперовими рушниками. Кожне філе розрізаємо вздовж на 2-3 шматочки, залежно від товщини м’яса.
Кожен шматочок філе відбиваємо молотком для м’яса з обох боків. М’ясо солимо за смаком та перчимо. Приправи рівномірно розподіляємо руками. З іншого боку філе теж трохи солимо.
Велике деко змащуємо вершковим маслом. На підготовлений лист викладаємо шматочки філе.
Готуємо начинку. П’ять варених яєць тремо на великій тертці. 50 г сиру теж тремо на великій тертці.
До підготовлених яєць додаємо тертий сир, 3 ч. л. гірчиці зернами, перчимо на смак і додаємо 2-3 ст. л. несолодкого йогурту. Все перемішуємо до одержання однорідної маси.
Приготовлену суміш акуратно викладаємо на філе. На кожне філе приблизно йде 1 ст. л. начинки. Начинку рівномірно розподіляємо по кожному шматочку м’яса.
Все ставимо в духовку розігріту до 180 град і запікаємо приблизно 30-35 хвилин.
Курячі відбивні в духовці вийшли дуже смачними, м’якими та соковитими. Вони чудово підходять до будь-якого гарніру. Таку страву можна подавати як на обід, так і на вечерю для сім’ї.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…