Рецепти

Соковиті курячі шашлики в духовці

Шашлики – це завжди гарний вибір для вечірнього обіду або святкового застілля з друзями. Їх соковитий смак та аромат завжди приносять задоволення. Спробуйте приготувати шашлики в духовці за нашим рецептом, і ви більше не захочете купувати готові м’ясні страви у ресторанах та кафе.

Інгредієнти:

  • 600 г курячого філе
  • 40 мл соєвого соусу
  • 40 мл рослинної олії
  • 1 ст. л. меду
  • 0,5 лимона
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст. л. приправи для курки

Приготування:

Куряче філе ретельно вимиваємо та нарізаємо великими кубиками. Для маринаду у мисці змішуємо соєвий соус, мед, дрібно нарізаний часник, спеції та сік з половини лимона. Маринуємо куряче філе в маринаді та залишаємо в холодильнику на кілька годин або на ніч. Вставляємо шпажки на 30 хвилин у холодну воду. Нанизуємо замариноване філе на шпажки. Розташовуємо шпажки на будь-якій формі для запікання так, щоб м’ясо залишалося на вагу. Кладемо курячі шашлики у духовку та запікаємо при 200 градусах протягом 30 хвилин. Час від часу виймайте форму та перевертайте шпажки, щоб шашлики рівномірно зарум’янилися з усіх сторін.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…