Шашлики – це завжди гарний вибір для вечірнього обіду або святкового застілля з друзями. Їх соковитий смак та аромат завжди приносять задоволення. Спробуйте приготувати шашлики в духовці за нашим рецептом, і ви більше не захочете купувати готові м’ясні страви у ресторанах та кафе.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе ретельно вимиваємо та нарізаємо великими кубиками. Для маринаду у мисці змішуємо соєвий соус, мед, дрібно нарізаний часник, спеції та сік з половини лимона. Маринуємо куряче філе в маринаді та залишаємо в холодильнику на кілька годин або на ніч. Вставляємо шпажки на 30 хвилин у холодну воду. Нанизуємо замариноване філе на шпажки. Розташовуємо шпажки на будь-якій формі для запікання так, щоб м’ясо залишалося на вагу. Кладемо курячі шашлики у духовку та запікаємо при 200 градусах протягом 30 хвилин. Час від часу виймайте форму та перевертайте шпажки, щоб шашлики рівномірно зарум’янилися з усіх сторін.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…