Шукаєте прості рецепти на новорічний стіл чи будь-яке інше свято? Приготуйте ці котлетки по-французьки – ніхто байдужим не залишиться! Котлетки готуються в духовці, виходять дуже соковиті та ніжні – смакота!
Інгредієнти:
Беремо 500-600 г м’ясного фаршу (будь-якого, який вам подобається). Додаємо одну велику цибулину, подрібнену блендером, можна натерти на тертці або дуже дрібно порубати ножем.
Вбиваємо одне яйце, солимо, додаємо спеції до смаку. Можна зубчик часнику додати. Фарш добре перемішуємо, “відбиваємо” і залишаємо хвилин на 10, щоб він настоявся.
У цей час підготуємо інші інгредієнти: натираємо 150 г сиру, ріжемо півкільцями одну цибулину, а також нарізаємо 1-2 помідори. Помідор можна кружечками нарізати, а можна кубиками.
Формуємо з фаршу котлети (найзручніше це робити мокрими руками), злегка обсмажуємо з двох сторін, щоб “запечатати”, смажимо буквально по 2-3 хвилини з кожного боку.
Обсмажені котлети викладаємо у форму, змащену олією. Зверху на кожну котлету кладемо цибулю, потім помідор (кружечко або нарізаний кубиком), трохи солимо і перчимо.
На помідор кладемо тертий сир, зверху змащуємо сметаною чи майонезом.
Запікаємо у розігрітій духовці 30-35 хвилин, температура 180-190 градусів.
Соковиті котлети по-французьки готові! Кожну котлетку можна прикрасити гілочкою зелені та подавати на стіл. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…